Marion & Ben

5-daagse safari en verblijf Zanzibar - Gerrie en Gerald

5-5-2014

Begin 2014 schreven we aan Ben en Marion van Caracal Tours and Safaris: We komen aan op 17 april en we vertrekken op 3 mei. Willen jullie voor ons een reis samenstellen inclusief safari en Zanzibar? Marion stelde ons een aantal vragen over onze wensen en al heel snel kregen we van haar een op maat gemaakt voorstel, inclusief hotels, lodges, transfers en vluchten naar Zanzibar. Marion heeft een prachtige reis voor ons samengesteld. De eerste dagen verbleven we in Moshi, daarna vijf dagen op safari, toen weer een paar dagen Moshi en tenslotte vijf dagen op Zanzibar.

Deze periode valt in de regentijd, maar daar hebben we niet veel van gemerkt. Enkele bewolkte dagen met zo nu en dan een bui, maar tijdens de safari was het steeds mooi weer. Alleen op Zanzibar hebben we één dag heel veel regen gehad. Voordeel van deze periode is dat het rustig is in de nationale parken. Ook zijn de prijzen van de hotels en lodges veel lager dan in het hoogseizoen.

Het hoogtepunt van onze reis was zonder meer de vijfdaagse safari. Klik hier voor een foto-impressie. Met name de Serengeti is echt uniek. De werkelijkheid is vele malen indrukwekkender dan alles wat we al gezien hadden op internet en t.v.
Ben is een uitstekende gids die werkelijk alles ontdekt wat er te ontdekken valt. Steeds weer wijst hij je op dingen die je zelf nog niet gezien had. En niet te vergeten: hij is een prima chauffeur. We hebben met hem vijf geweldige dagen gehad.

Ben en Marion, heel erg bedankt voor deze prachtige vakantie. Tanzania is voor ons een onvergetelijke ervaring geworden.

Gerrie en Gerald